2024-07-25 15:08

INCENDIU puternic la o fabrică de mezeluri din Timișoara. 170 de muncitori s-au evacuat

 |  22:54
INCENDIU puternic la o fabrică de mezeluri din Timișoara. 170 de muncitori s-au evacuat

Este vorba despre fabrica de mezeluri a fermelor Smithfield de la iesirea din Timisoara spre Utvin. Din primele informaţii, pe tura de noapte se aflau 169 de angajaţi care s-au autoevacuat în siguranţă.

„Am fost solicitaţi să intervenim la un operator economic de pe strada Polonă, nr 4, din Timişoara, pentru o degajare masivă, existând posibilitatea ca în interior să fie persoane surprinse. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, 5 autospeciale de stingere, o autospecială de lucru şi salvare de la înălţime, 3 echipaje SMURD şi un efectiv de 35 de pompieri”, a anunţat ISU Timiş.

Incendiul se manifesta cu fum intens, fără flacără, la fabrica de mezeluri de la marginea oraşului:

”Sosiţi la faţa locului, pompierii au constatat că există o degajare mare de fum, fără flacără, la o hală de procesare cu o suprafaţă de aproximativ 3000 mp. S-au constituit echipe de căutare-salvare în interiorul halei pentru identificarea posibilelor victime şi focarelor”, a transmis ISU Timiş.

A fost identificată o femeie, conştientă şi cooperantă, care a fost predată echipajelor medicale.

”De asemenea, alte 4 persoane care s-au autoevacuat din zona inundată de fum au primit îngrijiri medicale de la echipajele sosite la faţa locului. Cele 5 persoane au fost transportate la spital pentru tratament de specialitate. În acest moment a fost identificat un focar de incendiu, se lucrează pentru lichidarea acestuia”, potrivit ISU Timiş.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE