2024-05-07 03:05

UPDATE: INCENDIU puternic în piața de haine din Brașov

 |  20:02
UPDATE: INCENDIU puternic în piața de haine din Brașov

Incendiu puternic în Brașov! Mobilizare impresionantă a pompierilor și a salvatorilor pentru a limita extinderea flăcărilor

UPDATE: 

„Am fost anunțați de izbucnirea unui incendiu la o piata de fructe și de second hand. 

Incendiul se manifestă pe o suprafata de aproximativ 3.000 de metri patrati.

Nu s-au inregistrat victime.

Au fost chemate inca o autospeciala de la Covasna si alta de la Campina. In acest moment se acționeaza pentru limitarea incendiului. Deocamdată incendiul este sub control. Nu este pericol in zona ca incendiul sa se extinda la locuinte. In zone sunt doar depozite A fost transmis mesaj RO-Alert sa se inchida ferestrele pentru ca se degaja un fum dens.

Avem apa, am identificat si hidranti in zona”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, maior Ciprian Sfreja, la Realitatea PLUS

Întrebat ce a provocat incendiul, acesta a declarat că „este mult prea devreme să că se va stabili cu exactitate cauza. In aceasta piata nu s-au mai inregistrat incendii in ultima perioada de timp”.

Un incendiu puternic a izbucnit vineri seară în cartierul Bartolomeu din Brașov, la piața de haine vechi, vizavi de Brintex, la ieșirea spre Ghimbav.

La fata locului s-au deplasat 7 autospeciale cu apa si spuma, o autoscara si un echipaj SMURD, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, maior Ciprian Sfreja, potrivit realitateadebrasov.net.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-04-29



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE