2024-04-19 21:09

INCENDIU la locomotiva unui tren în gara CFR Vaslui

 |  19:51
INCENDIU la locomotiva unui tren în gara CFR Vaslui

Un incendiu a izbucnit la o locomotivă din gara CFR Vaslui. Pompierii au intervenit de urgență pentru a stinge flăcările.

Pompierii din Vaslui au intervenit cu 3 autospeciale și echipaje pentru stingerea unui incendiu izbucnit în interiorul unei locomotive staționate în gara CFR Vaslui, aparținând trenului IR 1830.

Pentru a nu pune călătorii în pericol,dar și pentru a se putea interveni mai ușor locomotiva a fost decuplată de la vagoane și trasă la o distanţă de siguranță de aproximativ 80 metri față de acestea. 

Sunt probleme și în alte regiuni din țară. În vest, trenurile circulă dublate cu locomotive Diesel, pe o distanță de aproximativ 60 de kilometri, între Conop și Ilteu, informează Compania Naţională de Căi Ferate CFR.

Măsura a fost luată după ce ENEL a anunțat că deranjamentul la sistemul de furnizare a energiei electrice, în partea de vest a țării, care afectează inclusiv traficul feroviar pe relația Conop - Ilteu, urma să fie remediat în aproximativ 3 ore.

"Echipe ale E-Distribuție Banat intervin pe teren pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a două stații CFR pe intervalul Conop – Ilteu, pe tronsonul între Arad și Deva, în urma unei avarii apărute din cauza unui copac tăiat și căzut pe linia de înaltă tensiune. Regretăm disconfortul creat călătorilor CFR și îi asigurăm că facem toate demersurile pentru realimentarea în siguranță a stațiilor feroviare", au anunțat reprezentanții E-Distributie, într-un comunicat de presă.

Situația a fost însă remediată în jurul orei 15:50.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-14

In legatura cu acest articol...

ULTIMA ORĂ: Incendiu puternic în Buftea. 7 locuințe sunt cuprinse de flăcări

VIDEO O dronă militară a SUA s-a PRĂBUȘIT în Câmpia Turzii




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE