2024-07-21 19:49

INCENDIU într-un bloc turn din Arad. Locatarii au fost evacuați

 |  18:14
INCENDIU într-un bloc turn din Arad. Locatarii au fost evacuați

Un incendiu, cu degajări mari de fum, a izbucnit într-un bloc turn din Arad. Zeci de persoane s-au autoevacuat, altele au ieșit cu ajutorul pompierilor. La fața locului au sosit mai multe echipaje medicale.

Zeci de persoane au fost evacuate, marţi după-amiază, dintr-un bloc cu 10 etaje din municipiul Arad.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, incendiul a izbucnit la o ghenă de gunoi aflată la etajul patru al blocului, în încăperea cu toboganul pentru aruncarea deşeurilor. Fumul dens a ajuns până la ultimul etaj, iar o parte dintre locatari s-au autoevacuat, în timp ce alte zeci de persoane au fost evacuate de pompieri.

"Întrucât ghena este amplasată în interiorul scării blocului, fumul dens a pătruns şi în interiorul blocului, până la ultimul etaj. Concomitent cu acţiunea de stingere, s-a acţionat pentru evacuarea persoanelor aflate în interiorul blocului", a transmis ISU.

Blocul este situat pe strada Predeal, în cartierul Aurel Vlaicu, iar la fiecare etaj al blocului sunt câte şase apartamente.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad au informat că acordă îngrijiri unor persoane "agitate", fiind prezente la faţa locului mai multe echipaje medicale.

Sursa: Digi24


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE