2024-05-03 09:13

Helmut Duckadam a RĂBUFNIT împotriva guvernanților țării: ”Sportul va rămâne din nou cel mai sărac”

 |  19:58
Helmut Duckadam a RĂBUFNIT împotriva guvernanților țării: ”Sportul va rămâne din nou cel mai sărac”

Helmut Duckadam a lansat un atac dur la adresa guvernanţilor țării. Marele sportiv îi acuză pe aceștia că nu acordă deloc importanță sportului.

Fostul portar îi acuză ca-și fac poze cu sportivii, după care își văd de treaba lor. Atacul lui Duckadam vine în contextul în care ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a comis o nouă gafă: acesta nu mers la aeroport să-i aştepte pe medaliaţii de la Campionatele Europene de canotaj, deşi era un obicei să întâmpine sportivii cu performanţe.

Oficialul s-a fotografiat câteva zile mai târziu cu David Popovici.

”Guvernanţii sunt o ruşine din punctul meu de vedere, cu ministrul Sportului în frunte, care n-au binevoit nici măcar să meargă să îi aştepte pe aceşti sportivi.

Cât despre bani, probabil că se va face o rectificare de buget sau s-a făcut deja, în care se vor mai creşte banii la partide, cu vreo 5 milioane de euro, iar sportul va rămâne din nou cel mai sărac dintre toate ministerele. Poate cel de cultură e mai sărac.

Nu îmi fac nicio speranţă că guvernanţii s-ar îndrepta spre sport, le place să strângă o mână, să facă o poză şi atâta tot”, a spus Duckadam pentru Orange Sport.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE