2024-05-02 12:52

Grav accident pe autostrada București-Ploiești: Un microbuz cu pasageri a intrat în PARAPET

 |  21:09
Grav accident pe autostrada București-Ploiești: Un microbuz cu pasageri a intrat în PARAPET

Un accident grav s-a produs vineri pe autostrada A3, în zona Gruiu. Un microbuz cu pasageri a intrat în parapet. Traficul a fost blocat pe A3, în județul Ilfov, timp de zeci de minute, fiind deviat către Snagov. A fost solicitat elicopterul SMURD.

Un accident s-a produs, vineri după-amiază, pe Autostrada A3, București-Ploiești, în zona localității Gruiu. Centrul Infotrafic anunță că este implicat un microbuz cu 7 pasageri. Traficul a fost blocat în totalitate pe sensul de mers București-Ploiești.

Circulația a început să fie reluată în condiții normale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat accidentul produs vineri după-amiază, în jurul orei 17:45, pe autostrada A3 București-Ploiești, la kilometrul 34, în zona localității Gruiu, din județul Ilfov.

Potrivit informațiilor, șoferul unui microbuz de transport persoane în care se aflau 7 pasageri, care se deplasa pe sensul de mers către Ploiești, a pierdut controlul volanului și a lovit parapetul marginal.

O persoană a fost rănită în urma impactului. 

Unii martori au relatat că la fața locului a fost trimis un elicopter SMURD.

Polițiștii au deviat traficul spre Snagov.

Traficul rutier a fost blocat pe toate benzile sensului de mers București-Ploiești, iar valorile de trafic sunt în creștere, potrivit Centrului INFOTRAFIC.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A3 București-Ploiești, la kilometrul 34, în zona localității Gruiu, județul Ilfov, conducătorul unui microbuz de transport persoane în care se aflau 7 pasageri, care se deplasa pe sensul de mers către Ploiești, a pierdut controlul volanului și a lovit parapetul marginal. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, care a suferit leziuni ușoare. Traficul rutier este blocat pe toate benzile sensului de mers București-Ploiești, valorile de trafic fiind în creștere.

Se estimează reluarea traficului în condiții normale în 30 de minute”, potrivit Centrului INFOTRAFIC.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE