2022-01-29 00:31

GAFA a Jandarmeriei la parada militară de la Cluj-Napoca

 |  17:40
GAFA a Jandarmeriei la parada militară de la Cluj-Napoca

Mai multe imagini postate pe rețelele sociale au arătat că, miercuri, la parada de 1 Decembrie din centrul orașului Cluj-Napoca, plutonul de defilare al Jandarmeriei a fost nesincronizat.

Jandarmeria Română a transmis, miercuri, că își cere public scuze pentru modul în care s-a prezentat plutonul de defilare la ceremonia organizată în municipiului Cluj-Napoca.

„Ziua Națională este un moment important pe care-l tratăm cu seriozitate și solemnitatea cuvenită, iar astfel de momente, care denotă lipsa de pregătire, sunt de neacceptat”, a mai anunțat  Jandarmeria.

De asemenea, Jandarmeria Română a anunțat că va face verificări asupra modului de selecție și de antrenament al militarilor care au făcut parte din acest pluton de defilare.

Miercuri, la Cluj-Napoca, a fost organizată o ceremonie restrânsă de 1 Decembrie 2021, începând cu ora 12.00. Programul manifestărilor de Ziua Națională a început cu o ceremonie militară de depunere de coroane de flori, organizată la Monumentul Voievodului Mihai Viteazul, urmată de defilarea detașamentului de onoare și a tehnicii de luptă și survolul aeronavelor Bazei 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”. Detașamentul de onoare a fost constituit din militari aparținând Regimentului 317 Cercetare ”Vlădeasa”, Regimentului 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureșianu”, Batalionului 55 Comunicații și Informatică „Napoca”, Inspectoratului Județean de Jandarmi „Alexandru Vaida Voievod”, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj și muzicile militare reunite ale Comandamentului Diviziei 4 Infanterie „Gemina” și Brigăzii 81 Mecanizată ”Grigore Bălan”.

Sursă FOTO&VIDEO: Cluj.24.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-01

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

SID
02 Dec 2021

Pile, relații, cunoștințe.Peste șatpezeci la sută din personalul jandarmeriei române, sunt încurcriți, înrudiți etc. Nu o să facă nimeni nicio verificare, cum să se verifice ei pe ei?! Ex. Verificați Ijj-urile aleatoriu și o să vedeți! Începeți cu Ijj Alba!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE