2024-05-08 17:18

Fostul ministru Adrian Chesnoiu se APĂRĂ: ”Adevărul va ieși la iveală”

 |  18:51
Fostul ministru Adrian Chesnoiu se APĂRĂ: ”Adevărul va ieși la iveală”

Cererea privind ridicarea imunității fostului ministru al Agriculturii Adrian Chesnoiu a fost votată în Comisia juridică a Camerei Deputaţilor cu 18 voturi pentru și 3 împotrivă.

"Voi solicita colegilor mei din toate grupurile parlamentare să voteze cererea de încuviințare a procurorilor în vederea derulării activităților specifice de cercetare. Sunt absolut convins că la finalul acestei cercetări, adevărul va ieși la iveală, iar eu, așa cum m-ați cunoscut întotdeauna, nu sunt adeptul unei justiții televizate. România are niște proceduri care vizează modul în care se derulează o anchetă penală. La finalul cercetărilor voi veni, cu aceeași demnitate, în fața dvs și vă voi prezenta punctul meu de vedere cu privire la acest dosar. Până la finalizarea cercetărilor nu mă veți mai auzi declarând absolut nimic despre acest dosar", a afirmat fostul ministru al Agriculturii, imediat după decizie.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a cerut, joi, Camerei Deputaţilor ridicarea imunităţii pentru efectuarea urmăririi penale faţă ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, fost deputat din Parlamentul României, la data faptelor.

Ulterior, ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a anunţat că se retrage din funcţie şi se autosuspendă din Partidul Social Democrat.

De asemenea, el le cere deputaţilor vot pentru ridicarea imunităţii parlamentare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-27



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE