2024-04-26 13:34

EXPLOZIE la Aerostar Bacău. Trei angajați au fost răniți

 |  14:46
EXPLOZIE la Aerostar Bacău. Trei angajați au fost răniți

O explozie a avut loc, marţi, în jurul orei 12.25, la Aerostar Bacău, trei persoane fiind rănite.

Doi salariați ai Aerostar Bacău au intrat în cala unui avion comercial ca să dezinfecteze, având asupra lor și recipiente cu substanțele inflamabile. La scurt timp s-a auzit o explozie, urmată de un incendiu.

În urma deflagrației, unul dintre angajați s-a ales cu arsuri la picior, iar celălalt are arsuri la față. Un al treilea, care era în altă parte a avionului, a făcut un atac de panică și, încercând cu disperare să iasă din avion, s-a lovit la un picior. Cei trei au fost preluați de ambulanțe și trimiși la spital, informează Ziarul de Bacău.

"La 12,25 am primit un apel prin 112 despre o explozie la Aerostar, iniţial cu o singură victimă. La faţa locului s-a constat că este încă o persoană rănită şi a mai fost trimisă o ambulanţă. Este vorba de un bărbat în vârstă 19 ani cu arsuri de gradul 1 şi 2 la membrul inferior stâng şi un bărbat în vârstă de 23 ani cu arsuri de gradul 1 la faţă şi de gradul 3 pe membrul inferior drept. Un al treilea bărbat, în vârstă de 18 ani, a suferit atac de panică fără a avea leziuni şi a rămas la locul solicitării", a precizat managerul SJA Bacău pentru Agerpres.

ITM Bacău a trimis un inspector la Aerostar, ca să investigheze accidentul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-23



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE