2024-04-26 14:50

Elevi suspectați că vindeau DROGURI în școli și licee

 |  15:01
Elevi suspectați că vindeau DROGURI în școli și licee

Trei percheziţii au avut loc joi în Bacău la persoane suspectate că vindeau haşiş elevilor din unităţi de învăţământ din municipiu, dar şi din localităţile învecinate. Doi dintre suspecţi sunt elevi de liceu.

”Astăzi, 30 martie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au efectuat 3 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de distribuirea de droguri de risc (haşis) către consumatori din municipiul Bacău şi localităţile învecinate”, anunţă, joi, Poliţia Română.

Procurorii DIICOT au precizat că activitatea infracţională a avut loc în lunile februarie şi martie.”De asemenea, pe lângă persoanele bănuite, la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bacău, precum şi la sediul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, mai multe persoane vor fi conduse pentru audieri, în calitate de martori (consumatori de droguri), multe dintre acestea tinere şi foarte tinere, elevi în unităţile de învăţământ din municipiu”, a mai transmis Poliţia Română.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE