2024-04-27 05:19

Zeci de pasageri panicați după ce două aeronave WIZZ AIR s-au ciocnit pe un aeroport din România

 |  15:23
Zeci de pasageri panicați după ce două aeronave WIZZ AIR s-au ciocnit pe un aeroport din România

O aeronavă Wizz Air care urma să decoleze, marţi, de pe Aerorportul Suceava, s-a lovit cu altă aeronavă, paradoxal, a aceleiaşi companii. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, printre cei 174 de pasageri aflați la bord.

Aripa unei aeronave Wizz Air care urma să plece de la Suceava către Dortmund a lovit, marţi, partea din spate a unei alte aeronave a aceleiaşi companii.

În urma incidentului nu au existat victime, dar zborurile au fost anulate, pasagerii fiind debarcați din avioane.

Conform BoardingPass.ro, în incident au fost implicate două avioane Airbus A320 care urmau să opereze zborurile din Suceava spre Dortmund și Londra. Astfel, avionul înmatriculat 9H-WBV a lovit ușor cu vârful aripii ampenajul Airbusului A320 înmatriculat HA-LWZ.

„Astăzi, 14 Martie 2023, a avut loc un incident de aviație pe platforma de îmbarcare/debarcare a Aeroportului „Ștefan cel Mare-Suceava. Incidentul a constat în atingerea usoară a două aeronave ale companiei Wizz Air. Pasagerii care urmau să zboare spre Dortmund au fost debarcați în siguranță, înregistrându-se doar pagube materiale”, se arată într-un comunicat al Aeroportului „Ștefan cel Mare” din Suceava.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE