2024-05-05 17:24

Doi tineri au MURIT din cauza supradozei de droguri la Festivalul Saga. Au fost deschise 52 de dosare penale

 |  15:48
Doi tineri au MURIT din cauza supradozei de droguri la Festivalul Saga. Au fost deschise 52 de dosare penale

Tragedie la Festivalul Saga din Capitală. Doi tineri și-au pierdut viața din cauza supradozei de droguri. Alți 5 au ajuns la spital tot din cauza consumului de substanțe interzise. Nu mai puțin de 52 de dosare penale au fost deschise după cele două zile de festival.

Unul dintre tineri a murit în drum spre spital, chiar în ambulanță, iar cel de-al doilea era deja internat pe secția de Terapie Intensivă.

Primul a fost transportat la Spitalul Sfântul Pantelimon în șoc cardio-respirator și a decedat în timp ce se afla în ambulanță. Cea de a doua victimă era internată în același spital, pe secţia de Terapie Intensivă.

Alți cinci tineri au ajuns la spital tot în urma consumului de droguri, după ce au intrat în stop cardio-respirator în prima noapte a celebrului festival.

Poliţiştii anchetează 30 de persoane care au reuşit să intre cu substanţe interzise pe Arena Naţională, în ciuda controalelor la care ar trebui să fie supuşi participanţii la eveniment.

Reacția organizatorilor SAGA după decesele de la festival

„SAGA Festival este complet împotriva consumului de substanțe interzise și are zero toleranță pentru posesia lor și un comportament de acest gen. De aceea se încearcă de fiecare dată, prin toate modalitățile, educarea publicului în acest sens”, se arată într-un comunicat transmis de oficiali.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-05



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE