2024-05-06 06:15

Directorul SRI, chemat să dea explicații în Parlament privind conflictul Rusia-Ucraina

 |  17:37
Directorul SRI, chemat să dea explicații în Parlament privind conflictul Rusia-Ucraina

Directorul SRI, Eduard Hellvig, este invitat, pe 22 februarie, la şedinţa Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI. Invitația a fost lansată de președintele acestei comisii, senatorul Cristian Chirteş, pentru a discuta despre situaţia de securitate din zona extinsă a Mării Negre şi de pe Flancul Estic al NATO.

Parlamentarii din comisie au decis să invite conducerea SRI la lucrările de săptămâna viitoare pentru a fi informaţi cu privire la evoluţiile actuale de securitate la graniţa Ucrainei şi asupra aspectelor de interes pentru România, se arată într-un comunicat transmis Agerpres.

"După cum ştiţi, au avut întâlniri pe problematica ucraineană şi Comisiile de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională ale Senatului şi Camerei Deputaţilor cu ministrul Apărării. În fiecare zi apar noi situaţii şi fiecare dintre parlamentarii din comisia noastră au întrebări pe care doresc să le adreseze conducerii SRI", a declarat senatorul Cristian Chirteş, preşedintele comisiei, citat în comunicat.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-02-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE