2024-05-05 13:24

Diana Șoșoacă, invitată la o nouă recepție a ambasadei Rusiei la București

 |  18:00
Diana Șoșoacă, invitată la o nouă recepție a ambasadei Rusiei la București

Senatoarea Diana Șoșoacă participă, joi, la o nouă recepție organizată de ambasada Rusiei la București. De adata aceasta este vorba despre aniversarea a 78 de ani de la victoria Aliaților împotriva puterilor Axei în cel de-al Doilea Război Mondial. Fosta senatoare AUR este invitată frecvent de ambasadorul Valery Kuzmin la evenimentele ambasadei ruse.

„În spiritul dialogului și al deschiderii care o caracterizează, doamna senator a decis să dea curs invitației de a participa la acest eveniment emblematic pentru istoria țărilor noastre. Participarea la un astfel de eveniment, deși blamată de susținătorii izolării Rusiei, este un bun prilej de reluare a dialogului pe o serie de teme sensibile rămase nesoluționate și care constituie în continuare sursa neîncrederii dintre poporul român și cel rus”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul Senatului, citat de hotnews.ro.

Recent, în luna februarie, Ambasada Rusiei la București anunța că a găzduit „o recepție cu ocazia Zilei Diplomatului Rus, la care au fost prezenți reprezentanți ai corpului diplomatic, ai Parlamentului României, ai mai multor agenții guvernamentale, medii de afaceri, mass-media, ONG-uri, oameni de știință și de cultură, precum și compatrioți”. Postarea Ambasadei Rusiei în România a venit însoțită cu numeroase fotografii de la eveniment, iar printre invitați poate fi remarcată senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă. Aceasta nu a fost la prima participare la evenimente ținute de Ambasada Rusiei după ce Rusia a declanșat invadat Ucraina.

În noiembrie 2022, Ambasadorul Rusiei la București, Valery Kuzmin, a sărbătorit Ziua Unității Naționale a Rusiei cu numeroase figuri cunoscute din România, precum senatorul Diana Șoșoacă, fostul europarlamentar Adrian Severin și „peste 20 de membri ai corpului diplomatic din statele prietenoase”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-05-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE