2022-01-23 01:05

UPDATE: Decizii în București. Ce RESTRICȚII intră în vigoare în scenariul roșu

 |  11:02
UPDATE: Decizii în București. Ce RESTRICȚII intră în vigoare în scenariul roșu

Bucureștiul intră în scenariul roşu. Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă urmează să stabilească, sâmbătă, ce măsuri vor fi luate, după ce rata de infectare în Bucureşti a depăşit 3 la 1000 de locuitori.

UPDATE: Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a amânat luare unei decizii sâmbătă,CMBSU privind măsurile necesare după ce Capitala a intrat în scenariul roșu. Ședința a Comitetului va avea loc duminică, în condițiile în care în acest moment Bucureștiul are o rată de incidenta de 3,12 la 1000 de locuitorii 904 cazuri de noi, adică 255 din totalul îmbolnăvirilor din tară, din ultimele 24 de ore.

Creşele şi grădiniţele rămân, însă, deschise. Şi elevii din clasele primare vor merge în continuare, fizic, la şcoală, alături de clasele terminale, câtă vreme rata de infectare nu depăşeşte 6 la mia de locuitori.

Autoritățile vor decide dacă în Bucureşti va fi închisă activitatea restaurantelor în interior, a sălilor de spectacole, a teatrelor, a sălilor de joc de noroc şi a şcolilor.

Decizia va fi influenţată şi de cifrele care vor veni de la Direcţia de Sănătate Publică. Dacă rata se va menţine peste 3, cel mai probabil toate aceste activităţi vor fi suspendate.

În zona roşie mai sunt judeţul Timiş urcă la o incidenţă de 5,50 cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori, Brașov - 3,25, Cluj - 3,60 și Ilfov - 3,31.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE