2024-05-19 06:56

DECIZIE. Ministrul Muncii, Marius Budăi, pieton pentru trei luni

 |  17:46
DECIZIE. Ministrul Muncii, Marius Budăi, pieton pentru trei luni

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a rămas în luna februarie 2021 fără permis de conducere pentru trei luni, după ce a fost prins conducând cu viteza de 121 de kilometri pe oră într-o localitate din judeţul Vrancea. El a contestat sancţiunea, dar instanţa i-a respins definitiv plângerea.

Marius Constantin Budăi a fost sancţionat pe 22 februarie, de poliţiştii rutieri, după ce a fost prins conducând cu 121 de kilometri pe oră în localitatea Pufeşti din Vrancea. 

Actualul ministru al Muncii a formulat o plângere contravenţională împotriva procesului-verbal prin care a fost sancţionat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea. În 23 iunie, Judecătoria Adjud a respins ca nefondată plângerea sa. Budăi a făcut apel la această decizie, iar Tribunalul Vrancea l-a respins, în decembrie, ca nefondat. Această hotărâre este definitivă.

"Regret ceea ce s-a întâmplat. Mă grăbeam de la Botoșani la București, la o ședință care fusese convocată cu doar câteva ore înainte. Recomand tuturor conducătorilor auto să respecte legislația în vigoare pentru a evita producerea de accindente rutiere.", a declarat Marius Budăi la Antena 3.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE