2024-05-03 14:51

Cum au reușit cinci români să FURE peste 23 de tone de cale ferată

 |  20:12
Cum au reușit cinci români să FURE peste 23 de tone de cale ferată

Polițiștii de la Transporturi Feroviare (TF) cercetează cinci bărbați învinuiți că ar fi furat 390 de metri de șină de cale ferată, cu o greutate de peste 23 de tone, cupoanele fiind scoase din uz în urma lucrărilor realizate la infrastructura feroviară între stațiile Bănița și Merișor, a anunțat luni Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara, potrivit Agerpres.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la furt în data de 22 martie, când în marja stațiilor Merișor și Ohaba de Sub Piatră a fost semnalată lipsa mai multor bucăți de șină ce fusese depozitată de-a lungul căii ferate.

În ziua următoare, polițiștii TF din Petroșani au depistat în trafic, în zona intersecției Petroșani – Aninoasa – Defileul Jiu, lângă DN 66, o autoutilitară și un autoturism de teren în care se aflau mai multe cupoane de șină. Ancheta a scos la iveală că bucățile de șină fuseseră furate din zona liniei Subcetate-Hațeg.

„În urma probatoriului administrat de către organele de poliţie s-au identificat prezumtivii autori ai furturilor comise din localitatea Ohaba de sub Piatră, cât şi sustragere de şina dintre staţiile CF Băniţa şi Merişor, în persoana a cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 43 şi 29 de ani. Faţă de aceştia a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Hunedoara.

Șinele sustrase au fost găsite luni la sediul unei societăți comerciale, după investigațiile efectuate de polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara cu sprijinul Biroului Județean de Poliție Transporturi Gorj, a precizat IPJ Hunedoara.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-03-29



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE