2024-05-19 18:10

Colindător de 19 ani, ÎNJUNGHIAT de gazdă în ziua de Crăciun

 |  20:43
Colindător de 19 ani, ÎNJUNGHIAT de gazdă în ziua de Crăciun

Un eveniment tragic a avut loc în comuna Racovița, în Brăila de Crăciun. Un colindător în vârstă de doar 19 ani a fost înjunghiat în spate de gazdă, după puțin timp după ce a fost invitat în casă.

Potrivit informațiilor existente, acesta se certase cu un prieten. La plecare, partenera tovarășului de pahar a luat un cuțit și i l-a înfipt în spate.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ianca au fost sesizați prin apel la numărul de urgență 112 de către un tânăr cu privire la faptul că acesta a fost înjunghiat în spate cu un cuțit.

Din primele cercetări a rezultat faptul că acesta a mers la colindat la casa unui bărbat din localitate, omul invitându-l în casă pentru a bea un pahar împreună de Crăciun, scrie Observator.

Se pare că au avut loc o serie de discuții în contradictoriu, iar pe fondul consumului de alcool tânărul a fost lovit în spate cu cuțit de partenera bărbatului, în vârstă de 45 de ani. Acesta a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-26

In legatura cu acest articol...

Virusul respirator care face RAVAGII printre copii. Anunțul ministrului Sănătății

Aplicaţia InfoCons include în secţiunea SOS numerele pentru URGENȚE




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE