2021-01-19 19:55

CJSU: Restaurantele și cafenelele din Sinaia și Azuga se închid!

 |  17:25
CJSU: Restaurantele și cafenelele din Sinaia și Azuga se închid!

Două dintre stațiunile vizitate intens de către turiști, chiar și în această perioadă de pandemie, Sinaia şi Azuga, au depăşit rata de infectare cu noul coronavirus de 3 cazuri la mia de locuitori, astfel că autorităţile au dispus o serie de restricții pentru următoarele 14 zile. Una dintre măsuri vizează închiderea restaurantelor, barurilor și cafenelelor a căror activitate se desfășoară în interior.Potrivit Prefecturii Prahova, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) a dispus restricții pentru 25 de unităţi administrativ-teritoriale în care incidenţa cazurilor de COVID-19 este mai mare de 3 la mie. Între localităţile vizate se află Sinaia, care are o rată de infectare de 5,60, şi Azuga, cu o rată de 3,40. Astfel, începând de miercuri, vor intra în vigoare noi măsuri restrictive pentru următoarele 14 zile: Purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spaţiile publice deschise. Organizarea de spectacole, festivaluri sau alte evenimente culturale este interzisă. Activitatea restaurantelor în interior, a cafenelelor, şi a sălilor de jocuri este interzisă. Activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate acolo. De asemenea, se permite prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective. Potrivit Prefecturii Prahova, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) a dispus restricții pentru 25 de unităţi administrativ-teritoriale în care incidenţa cazurilor de COVID-19 este mai mare de 3 la mie. Între localităţile vizate se află Sinaia, care are o rată de infectare de 5,60, şi Azuga, cu o rată de 3,40. Astfel, începând de miercuri, vor intra în vigoare noi măsuri restrictive pentru următoarele 14 zile: Purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spaţiile publice deschise. Organizarea de spectacole, festivaluri sau alte evenimente culturale este interzisă. Activitatea restaurantelor în interior, a cafenelelor, şi a sălilor de jocuri este interzisă. Activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate acolo. De asemenea, se permite prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective.

Potrivit Prefecturii Prahova, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) a dispus restricții pentru 25 de unităţi administrativ-teritoriale în care incidenţa cazurilor de COVID-19 este mai mare de 3 la mie. Între localităţile vizate se află Sinaia, care are o rată de infectare de 5,60, şi Azuga, cu o rată de 3,40.

Astfel, începând de miercuri, vor intra în vigoare noi măsuri restrictive pentru următoarele 14 zile:

Purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spaţiile publice deschise.

Organizarea de spectacole, festivaluri sau alte evenimente culturale este interzisă.

Activitatea restaurantelor în interior, a cafenelelor, şi a sălilor de jocuri este interzisă.

Activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate acolo. De asemenea, se permite prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE