2024-04-26 22:31

UPDATE. CIRC în Parlament la citirea moțiunii de cenzură. Florin Roman, GONIT de la prezidiu: ”Am scăpat de acest gunoi, gata!”

 |  16:19
UPDATE. CIRC în Parlament la citirea moțiunii de cenzură. Florin Roman, GONIT de la prezidiu: ”Am scăpat de acest gunoi, gata!”

Înjurături și îmbrânceli în Parlament la citirea moțiunii de urgență împotriva Guvernului Cîțu. George Simion l-a gonit pe Florin Roman de la prezidiu.

UPDATE 2: Moțiunea de cenzură a fost citită în plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului și ședința s-a încheiat.

UPDATE 1:

”Voi depune plângere penală pentru huliganism și distrugere de documente oficiale, impotriva celor din coaliția toxica USR-AUR, care in timpul sedintei plenului reunit, m-au blocat prin forța, huliganism, injurii și agresiune fizica sa îmi exercit mandatul constituțional!

Conform regulamentului, ședințele plenului reunit sunt conduse alternativ, de președinții Camerei Deputatilor sau al Senatului, iar de azi de la ora 16,00, conform deciziei publicate in Monitorul Oficial, mi-au fost încredințare atribuțiile președintelui Camerei Deputatilor! Ultimele doua sedinte de plen reunit au fost conduse de președinta (încă) a Senatului, Anca Dragu. Era evident rândul CD, motiv pentru care mi-a și fost înmânat desfășurătorul de ședința!

Solicit demisia presedintei Senatului pentru ca a încurajat actele de huliganism! Și pentru ca a comis un nou abuz constituțional!

Noua alianța toxica USR -AUR a demonstrat azi imaginea unei Romanii care ar putea fi condusă de politicieni iresponsabili!” a transmis Florin Roman.

Știrea inițială:

George Simion i-a transmis lui Florin Roman să plece din Parlament. „Domnule Roman, încalcaţi Constituţia. Nu vă mai ţineţi de scaun. Plecaţi de aici! Gata, aţi rămas fără microfon, la revedere. Am scăpat de acest gunoi, gata. Florin Roman, ce cauţi tu aici, cine eşti tu ca să conduci şedinţa? Se credea şeful Camerei Deputaţilor”, a declarat liderul AUR.

„Îl rog pe domnul Roman să părăsească plenul, să o lase pe Anca Dragu”, a spus şi Ionuţ Moşteanu.

Ulterior, Florin Roman și-a luat rucsacul și a plecat din plen.

Un schimb dur de replici a existat şi între George Simion şi Alina Gorghiu. „Urlaţi ca o maimuţă, l-aţi agresat pe domnul Roman. Colegii dumneavoastră se poartă ca nişte huligani”, i-a spus Gorghiu lui Simion.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-09

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE