2024-04-26 13:25

UPDATE. Dragnea mai are de așteptat! Judecarea cererii sale de eliberare condiționată, amânată pentru 26 MAI

 |  09:03
UPDATE. Dragnea mai are de așteptat! Judecarea cererii sale de eliberare condiționată, amânată pentru 26 MAI

UPDATE Tribunalul București a amânat miercuri, pentru 26 mai, cererea de eliberare condiționată a fostului lider al PSD Liviu Dragnea, aflat în Penitenciarul Rahova din 27 mai 2019, după ce a fost condamnnat la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Tribunalul Bucureşti urma să dezbată miercuri cererea de eliberare condiționată, însă avocata acestuia, Flavia Teodosiu, nu s-a putut prezenta la proces, din motive medicale. Teodosiu a precizat, pentru HotNews.ro, că următorul termen stabilit de instanță este 26 mai.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Tribunalul Bucureşti dezbate miercuri cererea depusă de Liviu Dragnea, în care fostul lider PSD solicită să fie eliberat din Penitenciarul Rahova, unde a executat doi ani închisoare din pedeapsa de trei ani şi jumătate primită în 2019 în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, informează Agerpres.

La instanţa de fond - Judecătoria Sectorului 5 - Dragnea a primit o decizie nefavorabilă, însă el a făcut contestaţie, care se va judeca la Tribunalul Bucureşti.

Dragnea a încercat să împiedice ca procesul să se desfăşoare la Tribunalul Bucureşti, prin depunerea unei cereri de strămutare a cauzei la alt tribunal din ţară, însă solicitarea a fost amânată marţi de Curtea de Apel Bucureşti, după ce avocata sa nu a venit în sala de judecată, având probleme de sănătate.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-19



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE