2024-04-29 21:12

Cătălin Drulă, pregătit să preia conducerea USR

 |  10:43
Cătălin Drulă, pregătit să preia conducerea USR

Vicepreşedintele USR Cătălin Drulă a afirmat vineri seară că este pregătit să preia șefia partidului, după ce șeful formațiunii Dacian Cioloş a ameninţat că-și demisia dacă nu-i este susţinut programul politic.

”A fost destul şocant acest moment care s-a întâmplat ieri, încă încercăm să-l lămurim. Eu nu am candidat la ultimele alegeri. Am avut această competiţie între Dacian Cioloş şi Dan Barna. Este o regulă statutară care spune că, dacă din orice motiv, rămânem fără preşedinte, preia vicepreşedintele cu cele mai multe voturi care, în cazul acesta sunt eu. Dacă va fi nevoie voi face acest rol, îmi voi face datoria de a conduce partidul. Datoria unui lider – oricare ar fi el – este să dea mesaje de încredere”, a declarat, vineri seară, la B1 TV, Cătălin Drulă, referindu-se la Dacian Cioloş care a ameninţat cu demisia dacă nu îi este susţinut programul politic.  

Liderul USR Dacian Cioloş a declarat vineri seară, la o discuţie cu membri ai USR, că-şi pune problema care e sensul prezenţei sale ca preşedinte dacă programul pe care l-a propus e respins, subliniind că ”un preşedinte nu e pus acolo doar ca să iasă în conferinţe de presă”. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-02-05



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE