2024-05-19 09:12

Cântărețul Victor Socaciu s-a STINS din viață

 |  14:52
Cântărețul Victor Socaciu s-a STINS din viață

Victor Socaciu s-a stins din viață, conform anunţului făcut de fiica lui. Folkistul avea 68 de ani şi în ultima lună a fost internat în spital.

”O inimă mare a încetat să mai bată.

Un suflet nobil s-a ridicat la cer.

Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu.

Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!” a anunțat Ana Maria Socaciu.

Victor Socaciu, muzician, compozitor, realizator şi producător de emisiuni de televiziune, unul dintre cei mai apreciaţi folkişti, s-a născut la 14 ianuarie 1953, la Braşov.

Victor Socaciu a fost producător, de-a lungul timpului, al unor festivaluri de gen precum Festivalul Naţional - Concurs de muzică folk ''Om bun'' (din 1991), Festivalul Naţional - Concurs ''Cântecul de dragoste'' (în parteneriat cu Ministerul Culturii şi Cultelor, Televiziunea Română şi Radio România Actualităţi), Festivalul ''Country music'', al altor numeroase evenimente cultural-artistice, precum şi iniţiator şi producător al proiectului ''Romanian Golden Art'', în colaborare cu MAE, destinat mediilor artistice din Comunitatea Europeană.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-27



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE