2024-04-26 12:12

Baza FCSB, cuprinsă de flăcări. Incendiul a făcut o victimă iar alte 50 de persoane au fost evacuate

 |  14:16
Baza FCSB, cuprinsă de flăcări. Incendiul a făcut o victimă iar alte 50 de persoane au fost evacuate

Un incendiu foarte puternic a avut loc la baza de pregătire a celor de la FCSB. O persoană a murit și alte două au avut nevoie de îngrijiri medicale.

”În această dimineață, ISUBIF a intervenit pentru stingerea unui incendiu, produs la etajul întâi al unei clădiri, în str. Drumul Leordeni. La momentul sosirii echipelor de intervenție s-a procedat la realizarea dispozitivelor pentru căutarea posibilelor victime, respectiv pentru stingerea incendiului. Construcția era compartimentată, iar incendiul s-a manifestat cu flacără și a afectat 3 camere, pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Pe durata operațiunilor de intervenție a fost identificată o victimă, bărbat în vârstă de 50 ani, care era decedat (carbonizat) într-una dintre camere. Echipajele SMURD au acordat primul ajutor unui bărbat cu expunere la fum, respectiv unei alte victime, care prezenta un atac de panică, fara a se impune transportul acestora la spital.

Au intervenit patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, respectiv trei echipaje SMURD.”, arată ISUBIF.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-31



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE