2024-05-19 15:24

Bătălia pentru toaletă! Șefii DSVSA s-au încăierat și au ajuns la poliție

 |  21:45
Bătălia pentru toaletă! Șefii DSVSA s-au încăierat și au ajuns la poliție

Directorul Direcției Sanitar-Veterinare din București, Ovidiu Zvorișteanu, și adjunctul său, Adrian Vasile, au fost implicați într-o bătaie plecată de la dreptul de utilizare a unei toalete.

Luni după-amiază, în jurul orei 14:00, un echipaj de la Secția 13 Poliție din București a sosit la sediul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor București, aflat pe strada Ilioarei.

Polițiștii au trebuit să intervină pentru a aplana un conflict fizic și verbal apărut între directorul adjunct Adrian Vasile și directorul executiv Ovidiu Zvorișteanu. 

„Totul a pornit de la faptul că Zvorișteanu l-a prins pe adjunctul său folosind toaleta pe care a decretat-o ca fiind rezervată numai lui. Zvorișteanu a început să-i adreseze vorbe grele colegului său, acesta a ripostat spunând că nu-i poate interzice să intre în toaletă, după care directorul executiv a sărit la bătaie. O tragicomedie totală”, a povestit pentru Libertatea o sursă din ANSVSA. Cei doi directori au fost duși cu duba la sediul Secției 13, unde au fost audiați. Adrian Vasile a depus o plângere penală împotriva șefului său, iar apoi s-a dus la Institutul Național de Medicină-Legală pentru a obține certificat de vătămare corporală.

Poliția Capitalei a confirmat pentru Libertatea incidentul avut la sediul DSVSA București:

„La data de 20 decembrie 2021, prin apel 112, Secția 13 Poliție a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că în timp ce se afla la locul de muncă a avut un conflict cu un coleg al său, fiind agresat și amenințat. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității menționate, cei doi bărbați fiind conduși la audieri. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.”


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE