2024-04-26 15:55

AUR a demarat procedura de SUSPENDARE a preşedintelui Klaus Iohannis

 |  14:43
AUR a demarat procedura de SUSPENDARE a preşedintelui Klaus Iohannis

AUR, prin vocea co-preşedintelui partidului, George Simion, anunță că a demarat procedura de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis.

”Astăzi, 1 noiembrie, la începutul lunii, într-o zi de luni, la fel cum anunţam pe 1 septembrie demiterea lui Florin Cîţu, anunţăm, astăzi, iniţierea procedurilor pentru suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis. Am început colectarea de semnături în rândul parlamentarilor. Ne-au promis de la mai multe partide că vor semna şi vom apela la sutele de mii se români care ne contacteazăşi ne roagă să îl dăm jos pe Iohannis” a spus Simion. 

”AUR va strânge semnături în fiecare localitate şi în diaspora, că şi acolo a strâns multe voturi domnul preşedintele. Preşedintele controlează o parte a sistemului, vom merge până la capăt şi sperăm că celelalte partide parlamentare nu se vor lăsa intimidate”, a declarat George Simion, care a adăugat: ”O să avem şi o întâlnire şi cu domnul Orban, sunt şi parlamentari de la PNL, nu din tabăra Orban, care achiesează la această iniţiativă”, a afirmat Simion. 

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri



PUBLICITATE





PUBLICITATE