2024-04-26 17:50

Anchetă a polițiștilor după ce fanii FCSB i-au vandalizat gardul reşedinţei lui Gigi Becali din Aleea Alexandru

 |  13:01
Anchetă a polițiștilor după ce fanii FCSB i-au vandalizat gardul reşedinţei lui Gigi Becali din Aleea Alexandru

Poliţiștii au demarat o anchetă după ce gardul reşedinţei din Aleea Alexandru a lui Gigi Becali a fost vandalizat de fanii roș-albaștri, aceștia din urmă fiind nemulţumiţi de plecarea antrenorului Edi Iordănescu. În acest caz se fac cercetări pentru distrugere şi ameninţare.

"La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 10. 00, Secţia 1 Poliţie a fost sesizată prin apel 112, de către un agent de pază, cu privire la faptul că persoane necunoscute au scris cu vopsea, vandalizând gardul unui imobil din sectorul 1, pe care acesta îl avea în pază. La faţa locului au sosit poliţiştii Secţiei 1 Poliţie care au constatat că aspectele sesizate se confirmă fiind declanşate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ameninţare",  a transmis Poliţia Capitalei.

"Pleacă! Mori, Gigi!", a fost scris pe gardul din Aleea Alexandru, iar "Satana, pleacă!", a fost mesajul de pe zidul cantonamentului echipei din Berceni.

Gigi Becali a fost chiar cel care a reclamat la poliţie aceste mesaje scrie pe proprietăţile lui.

După demiterea lui Iordănescu, suporterii FCSB din peluza Nord au dat publciităţii un comunicat ironic la adresa patronului echipei.

Foto: digisport.ro


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE