2024-05-03 09:28

UPDATE. Amenințarea cu BOMBĂ de la Hotelul Unirea din Iași a fost FALSĂ. Poliția îl caută pe cel care a sunat la 112

 |  14:40
UPDATE. Amenințarea cu BOMBĂ de la Hotelul Unirea din Iași a fost FALSĂ. Poliția îl caută pe cel care a sunat la 112

UPDATE Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi au anunţat că în urma verificărilor făcute sâmbătă la hotelul Unirea din centrul municipiului reşedinţă nu a fost descoperit niciun dispozitiv exploziv, oamenii legii fiind în căutarea celui care a făcut sesizarea la numărul de urgenţă 112. "În urma controlului pirotehnic şi a activităţilor desfăşurate s-a constatat faptul că cele sesizate nu se confirmă. Verificările continuă pentru identificarea apelantului şi stabilirea întregii situaţii de fapt, urmând ca în funcţie de cele constatate să fie dispuse măsuri legale", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Ioana Bîlea.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Ameninţare cu bombă sâmbătă, la Hotel Unirea, din Iaşi. Alerta a fost dată în jurul prânzului printr-un apel la 112. Pirotehniştii au ajuns la faţa locului, iar toate persoanele aflate în clădire au fost evacuate.

Alerta a fost dată în jurul prânzului. O persoană a sunat la 112 şi a anunţat că la hotelul respectiv ar putea exista o bombă. Pirotehniştii au ajuns la faţa locului, iar turiștii au fost evacuaţi. Traficul este restricţionat în zona Hotelului Unirea.

„Astăzi în jurul orei 12.35 am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că într-un hotel din municipiul Iaşi se află un dispozitiv explozibil. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, pompieri şi jandarmi, procedându-se la delimitarea zonei respective şi desfăşurarea activităţilor specifice. Poliţiştii pirotehnişti efectuează controlul pirotehnic pentru identificarea presupusului dispozitiv explozibil şi continuă verificările pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, a transmis IPJ Iași.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-06

In legatura cu acest articol...

BILANȚ în creștere al infectărilor cu COVID-19! O fată de 17 ani și-a pierdut viața

Comisia Europeană plănuiește introducerea unui CERITIFICAT verde digital pentru călătorii. Ce va conține

Florin Cîțu e convins: ”ȘTAMPILA acestui guvern va fi construcția de SPITALE noi”

ALERTĂ de măști neconforme! Cum putem verifica calitatea produselor




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE