2024-05-08 00:53

Alexandru Rafila estimează: ”Cred că vom renunța la mască și certificat din luna MARTIE”

 |  23:29
Alexandru Rafila estimează: ”Cred că vom renunța la mască și certificat din luna MARTIE”

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății estimează că în luna martie o să putem renunța la purtarea măștii de protecție în aer liber. De asemenea, tot din martie e posibil să renunțăm și la certificatul Covid.

„Scăderea o să fie la fel de repede precum creșterea. Cred că în luna martie o să putem renunța la mască. Tot din martie e posibil să renunțăm și la certificat. Cam în trei-patru săptămâni e posibil să înregistrăm o scădere a numărului de cazuri.

Ultimele restricții care o să fie ridicate sunt referitoare la masca în interior. Restricțiile trebuie ridicate gradual. Însă nu excludem apariția de noi variante, care pot afecta grupuri importante de oameni”, a declarat Alexandru Rafila, joi seara, la un post TV.

„În rest, probabil că vom putea reveni la normal și sper să putem să renunțăm și la starea de alertă, care deja se prelungește de aproape doi ani în România. Ne putem gândi că vom putea scăpa de mască chiar și în interior, dar lucrurile trebuie făcute gradual”, a mai spus ministrul Sănătății.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-02-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE