2024-05-05 12:22

Alertă Meteo: Atenție, șoferi: ANM anunță COD GALDEN de ceață. Care este cea mai afectată zonă

 |  23:00
Alertă Meteo: Atenție, șoferi: ANM anunță COD GALDEN de ceață. Care este cea mai afectată zonă

Se circulă cu greutate pe mai multe șosele din sud-estul României și pe Autostrada Soarelui din cauza ceții groase. Meteorologii au emis mai multe avertizări de tipul cod galben de ceață valabile duminică seara.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române duminică seara este semnalată ceață pe autostrada A2 București-Constanța, în special în zona podurilor dunărene de la Fetești și Cernavodă, între kilometrii 133 -166, unde vizibilitatea este redusă chiar și sub 50 de metri, relatează Mediafax.

De asemenea, traficul este îngreunat din cauza ceții pe mai multe artere rutiere din județele Brăila, Ialomița și Galați, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri. Județele menționate sunt vizate de o avertizare de tipul cod galben de ceață, valabilă până la ora 23.00.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu foarte mare atenţie şi cu viteză redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE