2024-05-05 14:49

ALERTĂ într-un local din Brașov după un mesaj care anunța un dispozitiv exploziv

 |  23:20
ALERTĂ într-un local din Brașov după un mesaj care anunța un dispozitiv exploziv

Un local din centrul municipiului Braşov a fost evacuat, luni seară, după ce Inspectoratul de Poliţie Judeţean a primit un mail în care se anunţa amplasarea unui dispozitiv exploziv. Traficul în zonă este restricţionat şi se fac verificări.

UPDATE:

Echipa de pirotehniști, împreună cu echipe de cercetare din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Brașov, ce s-au deplasat în această seară în zona străzii Mureșenilor, unde exista o presupusă amenințare cu bombă, au constatat faptul că „aspectele transmise nu se confirmă”, anunță reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

„În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării persoanei care a efectuat sesizarea și dispunerea măsurilor legale ce se impun”.

"La data de 30 mai 2022, ora 21.12, pe adresa de corespondenţă electronică a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost transmis un e-mail prin care o persoană a comunicat faptul că într-un local situat pe strada Mureşenilor din municipiul Braşov s-ar afla un dispozitiv exploziv", a anunţat Poliţia Braşov.

Ca urmare, au fost evacuate toate persoanele din local şi a fost restricţionat traficul în zonă.

Echipe specializate fac verificări.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE