2024-05-18 04:28

Alertă în Huși: INCENDIU la o creșă și un adăpost social

 |  15:21
Alertă în Huși: INCENDIU la o creșă și un adăpost social

Este alertă în Huși, județul Vaslui! Un incendiu a izbucnit, duminică, la o clădire în care se află o creşă şi un adăpost pentru persoane asistate social. Șase persoane, printre care și trei copii, au fost evacuate din clădire. Doi adulţi au fost transportaţi la spital cu arsuri.

„Secţia de pompieri Huşi intervine cu trei autospeciale de stingere cu apă, o autoscară mecanică, o ambulanţă SMURD tip B2 (EPA) şi o ambulanţă SMURD tip C1 (TIM) şi echipaje specializate pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în municipiul Huşi, pe strada Nicolae Cişman, într-o clădire cu dublă funcţionalitate, creşă (la parter) şi adăpost pentru persoane asistate social (la etaj). La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta la etajul clădirii, într-o cameră, şi exista riscul de propagare la nivelul întregului adăpost”, a transmis ISU Vaslui.

Toate persoanele evacuate din clădire au fost evaluate medical, două dintre aceste fiind transportate la Spitalul Municipal Huşi.

Cele două victime au suferit arsuri de gradul II, conform medicilor.

Incendiul este localizat şi se lucrează pentru lichidarea acestuia, conform News.ro.

Un reşou electric pentru încălzire care a fost amplasat lângă perdele şi alte materiale sintetice a fost cauza incendiului izbucnit duminică dimineaţa la un imobil din Huşi, în care funcţionau o creşă şi un adăpost social, în urma căruia două persoane au fost rănite, iar alte şase evacuate, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

"Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un aparat de încălzire amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile. Un reşour electric amplasat lângă perdele şi alte materiale sintetice", a precizat sursa citată.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-12-18

In legatura cu acest articol...

Cod Portocaliu de INUNDAȚII în jumătatea de VEST a țării

PROIECT. Cine va ridica mașinile parcate neregulamentar din București

Amplă campanie de monitorizare a DIOXIDULUI de AZOT din Capitală. Ce spun primele măsurători?

Trafic oprit total pe un drum național intens circulat de la munte din cauza poleiului
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE