2024-04-26 12:33

Aglomerație pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre București

 |  18:34
Aglomerație pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre București

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că duminică după-amiază, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către Capitală, valorile de trafic sunt ridicate, iar pe tronsoanele unde au loc lucrări de reabilitare la partea carosabilă s-au format coloane în mişcare.

Astfel, se circulă cu dificultate din cauza aglomeraţiei la km 14, localitatea Cernica, judeţul Ilfov – coloană de aproximativ 200 de metri; la km 71, localitatea Dor Mărunt, judeţul Călăraşi – coloană de aproximativ 1 km; la km 160, Pod Cernavodă – coloană de aproximativ 2 km.

Pentru evitarea aglomerării, se recomandă următoarele rute alternative:

* DN 2A Constanţa – Hârşova – Slobozia – Urziceni – DN 2 – Bucureşti;

* A2 – Feteşti sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea – Bucureşti.

Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiţi să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza.

Până la finalul lunii mai, se desfăşoară lucrări de reparaţii la partea carosabilă pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 64+700 metri (Lehliu Gară/Călăraşi) – 71+500 metri (Dor Mărunt/Călăraşi). Din acest motiv, traficul rutier este restricţionat pe sensul către Bucureşti, fiind deviat pe sensul către litoral, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcţii.

Tot pe A2 Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 156+700 m şi 160+100 m (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparaţii, până la finalul lunii mai, circulaţia este restricţionată pe calea 2 (sensul către Bucureşti), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Totodată, a fost instituită restricţie de circulaţie şi la kilometrul 14+033 de metri, în zona localităţii Cernica, judeţul Ilfov, pe banda de urgenţă şi pe prima bandă, pe ambele sensuri de deplasare, pentru a permite efectuarea lucrărilor de reparaţie a rosturilor de dilataţie a podului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-23



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE