2024-05-04 10:52

Accident pe DN1: Traficul rutier și feroviar spre Brașov, BLOCAT

 |  17:03
Accident pe DN1: Traficul rutier și feroviar spre Brașov, BLOCAT

Traficul este blocat vineri după-amiaza pe sensul spre Brașov al DN1, în județul Prahova, unde a avut loc un accident. De asemenea, trenurile electrice nu mai pot circula pe ruta București-Brașov deoarece au fost rupte firele de contact.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, un accident a avut loc pe DN1 Ploiești – Brașov, la intersecția cu DJ 101R, către comuna Cornu, transmite Stiripesurse.

În accident au fost implicate două mașini. Trei persoane au fost rănite în urma impactului. Acestea sunt investigate medical.

Traficul pe sensul către Brașov este blocat, în zonă se circulă alternativ prin dirijare.

În plus, trenurile electrice nu mai pot circula pe ruta București-Brașov, au fost rupte firele de contact, iar în acest moment oamenii așteaptă să vină locomotivele disel.

„În jurul orei 10:30 s-a produs un deranj la un fir de contact, s-au produs deranjamente la 3 trenuri. În prezent se circulă cu tracțiune disel. Sunt întârzieri de circa 30 de minute. În jurul orei 20.00 sperăm să se circule cu tracțiune electrică pe întreaga distanță”, a declarat purtătorul de cuvânt al CFR Călători - Adrian Vlaicu, la Realitatea PLUS.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-05



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE