2024-05-05 05:41

Accident GRAV în Vaslui. Plan roșu de intervenție pe DN24A

 |  22:21
Accident GRAV în Vaslui. Plan roșu de intervenție pe DN24A

Două persoane au murit și șapte au fost rănite într-un accident grav, între localitățile Popeni și Murgeni din județul Vaslui, pe DN24A. În evenimentul rutier au fost implicate un autotren, un autoturism și o căruță. Autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție.

„Pe DN24A a avut loc o coliziune între un autotren, un autoturism și o căruță. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea eficientă a situației a fost activat Planul Roșu de intervenție. La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare, cinci ambulanțe SMURD și patru ambulanțe aparținând SAJ Vaslui”, transmit autoritățile.

Primele echipaje medicale ajunse la fața locului au găsit două persoane decedate care prezentau leziuni incompatibile cu viața,

Două victime au fost rănite grav, alte cinci persoane sunt conștiente, cu politraumatisme. Două persoane sunt în afara oricărui pericol, fără probleme medicale.

Medicii, asistenții și pompierii paramedici acționează pentru acordarea de asistență medicală de urgență la locul accidentului. În funcție de starea acestora, victimele vor fi transportate la unități spitalicești.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE