2024-05-06 14:24

A fost prins bărbatul care a refuzat să coboare din maşină la semnalele poliţiştilor şi a demarat în trombă, lovind alte două autoturisme

 |  10:27
A fost prins bărbatul care a refuzat să coboare din maşină la semnalele poliţiştilor şi a demarat în trombă, lovind alte două autoturisme

Poliţiştii Secţiei 19 l-au prins bărbatul care a refuzat să coboare din maşină la semnalele poliţiştilor și ale jandarmilor, miercuri seara, şi a demarat în trombă, lovind alte două autoturisme.

Potrivit Biroului de presă al Brigăzii Rutiere a Capitalei, acesta a fost escortat la sediul Brigăzii Rutiere în vederea continuării cercetărilor.

"La data 26 octombrie, în jurul orei 19,00, poliţişti ai Brigăzii Rutiere, în timp ce desfăşurau activităţi de monitorizare şi fluidizare a traficului rutier, pe o stradă din Sectorul 4, au solicitat conducătorului unui autoturism, care încălcase mai multe reguli de circulaţie, să oprească. Acesta nu s-a conformat indicaţiilor poliţistului, în sprijin venind şi o echipă de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti", arată sursa citată.

La solicitarea forţelor de ordine să oprească şi să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme.

Autoturismul a fost semnalat poliţiştilor şi a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-10-27

In legatura cu acest articol...

Mobilizare în Capitală pentru găsirea unui tânăr care a făcut prăpăd pe străzi. Șoferul RÂDE de polițiști pe Instagram




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE