2024-05-06 02:26

PREMIERĂ în programa școlară de liceu! Jurnalista Cristina Herea, de la România TV, predă cursuri de televiziune

 |  11:22
PREMIERĂ în programa școlară de liceu! Jurnalista Cristina Herea, de la România TV, predă cursuri de televiziune

Anul acesta clopoțelul va suna și pentru jurnalista România tv, Cristina Herea. De data aceasta, însă, nu în postura de cursant, ci în cea de profesor.

Cristina Herea, prezentatoarea știrilor România tv, va susține, la liceul evreiesc din Capitală, cursuri de jurnalism și televiziune, fiind o premieră. Astfel, elevii claselor IX- XII vor răspunde provocării de a descoperi lumea televiziunii și a presei, redactând articole și susținând jurnale.

“Este o onoare să desfășor acest proiect în cadrul Complexului Educațional Laude-Reut. Aștept cu nerăbdare să le arăt elevilor mei puterea informației în societatea actuală, să deprindem împreună diplomația de cultivare a surselor în cazul anchetelor sau reportajelor de investigație și evident să învățăm să ne exprimăm liber și să facem față situațiilor limita”, a declarat jurnalista.

Cristina Herea are o experiență de 16 ani în presa scrisă, conducând revista Business Woman, fiind redactor la publicațiile Adevărul Holding, iar de 11 ani este jurnalist România tv, unde a prezentat mai multe emisiuni, dar și Știrile Zilei. A absolvit Facultatea de Jurnalism în cadrul Universității București și a urmat apoi studiile Școlii Europene de Științe Politice – Strasbourg 2011.

Așadar, se anunță un an plin de provocări pentru elevii liceului evreiesc din Capitală, care, pe lângă orele de diplomație, business și robotică vor descoperi și lumea jurnalismului și televiziunii.

Complexul Educațional Laude-Reut din Capitală sărbătorește 25 de ani de existență. Un sfert de veac de când o școală altfel decât toate celelalte aduce zâmbetul pe buze elevilor și profesorilor care interacționează într-o atmosferă prietenească.

„Anul acesta sărbătorim 25 de ani de la prima zi când am pășit la grădiniță și vreau să vă spun că ne propunem ca rezultatele care au fost până acum să fie și mai bune”, a declarat președintele și fondatorul Complexului Laude-Reut.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE