2021-12-02 00:07

O elevă de șase ani a sărit pe geam după ce a fost încuiata din greșeală în clasă

 |  10:34
O elevă de șase ani a sărit pe geam după ce a fost încuiata din greșeală în clasă

O elevă de 6 ani de la clasa pregătitoare a Şcolii Gimnaziale ''Elena Doamna'' din Tecuci a sărit pe geam de la etajul unu al instituţiei de învăţământ. Totul din cauza faptului că a fost închisă din neatenție în clasă de către învățătoarea sa.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi, incidentul a avut loc joi, la ora 11,45, la finalul orelor, în momentul în care învăţătoarea a scos copiii din clasă pentru a-i conduce la poartă, acolo unde erau aşteptaţi de părinţi.

''Din cele relatate de doamna directoare, la finalul orelor, doamna (învăţătoarea - n.r.) a scos toţi elevii pe hol, un elev i-a atras atenţia, moment în care eleva s-a dus din nou în clasă, fără să fie observată. Doamna a încuiat uşa şi nu a văzut că eleva a rămas în clasă. Copilul probabil s-a speriat, s-a panicat şi a sărit pe geam. În acel moment o altă doamnă învăţătoare ieşea din şcoală şi a prins fetiţa, aceasta lovindu-se uşor la picior. În această dimineaţă (vineri - n.r), doi colegi au plecat la Tecuci pentru a discuta cu doamna învăţătoare şi părinţii fetiţei. A fost chemat şi psihologul pentru a sta de vorbă cu fetiţa. Noi ştim că este bine '', a declarat şefa IŞJ Galaţi, Gina Brânzan, citată de Agerpres.

Părinţii au dus fetiţa la Spitalul de Pediatrie din Galaţi pentru investigaţii, unde s-a constatat că are o mică leziune la genunchi, nefiind internată. ''Fetiţa este bine, a avut doar o zgârietură la genunchi. Este acum la şcoală cu mama. A vorbit şi cu psihologul. Fetiţa nu a ştiut cum să gestioneze momentul, s-a panicat şi a sărit pe geam. Doamna învăţătoare este un cadru didactic model. Este foarte afectată de cele întâmplate'', a precizat și directorul Şcolii ''Elena Doamna'', Adriana Lefter.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE