2021-01-19 20:35

Cercetător american, noul rector al Universității „Danubius” din Galați

 |  14:43
Cercetător american, noul rector al Universității „Danubius” din Galați

Ministerul Educației a aprobat numirea cercetătorului american William B. Harvey în funcția de rector al Universității „Danubius” din Galați.

„William B. Harvey intenționează să construiască și să extindă reputația pe care instituția și-a construit-o deja, ca fiind o universitate antreprenorială modernă, dinamică și care este perfect adaptată societății contemporane. Atribuțiile sale administrative anterioare includ numiri în funcția de Rector/ Vicepreședinte pentru Relații Academice și Studențești la Colegiul Rosemont; Vicepreședinte pentru Diversitate și Echitate la Universitatea din Virginia (UVA); Cancelar Adjunct și Decan al Facultății de Educație de la Universitatea Wisconsin-Milwaukee (UWM) și Decan al Facultății de Educație de la Universitatea Agricolă și Tehnică de Stat din Carolina de Nord (NCA&T). De asemenea, a ocupat funcția de Vicepreședinte și Director al Centrului pentru Promovarea Echității Rasiale și Etnice la Consiliul American pentru Educație (ACE) din Washington DC”, anunță consiliul de administrație al instituției.

În CV-ul lui Harvey apare are o diplomă de licență în limba engleză de la West Chester University, un master în Fundamente sociale și filozofice ale educației și un doctorat în Antropologia educației la Universitatea Rutgers. Totodată, acesta a primit o diplomă onorifică de doctor în științe de la Școala de Psihologie Profesională din Chicago.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE