2022-08-15 21:08

AUR, ARGINT și BRONZ pentru România la Olimpiada Internaţională de Lingvistică

 |  20:05
AUR, ARGINT și BRONZ pentru România la Olimpiada Internaţională de Lingvistică

Lotul României a cucerit o medalie de aur, una de argint şi una de bronz la Olimpiada Internaţională de Lingvistică. Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a ținut să-i felicite pe elevi, părinţi şi profesori pentru aceste rezultate.

"Felicitări lotului României pentru rezultatele deosebite obţinute la Olimpiada Internaţională de Lingvistică (IOL) 2022!! Palmaresul este remarcabil (o medalie de aur, o medalie de argint şi o medalie de bronz). Le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la obţinerea acestui rezultat: elevi, părinţi şi profesori coordonatori şi profesori din şcolile elevilor premiaţi!", a scris Sorin Cîmpeanu pe Facebook.

El le-a transmis felicitărilor elevilor: Mihai-Alexandru Bratu de la Colegiul Naţional ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu – medalie de aur, Vlad-Ştefan Oros de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timişoara – medalie de argint, Nicoleta Dobrică de la Colegiul Naţional „Sfântul Sava”, Bucureşti – medalie de bronz, Rareş Polenciuc de la Colegiul Naţional “Roman Vodă” din Roman, dar şi profesorilor coordonatori Valentina Cojocaru, Roxana Preda (Universitatea din Bucureşti) şi Paul Helmer (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca).


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE