2024-05-08 23:32

Un mare COMBINAT CHIMIC își oprește temporar activitatea

 |  15:14
Un mare COMBINAT CHIMIC își oprește temporar activitatea

Cel mai mare combinat chimic producător de polioli din Europa de Est, Chimcomplex, anunţă că închide temporar activitatea de producţie din cadrul platformei industriale Borzești pe o perioadă de 14 zile începând de joi, 18 august 2022. Decizia vine ca urmare a creşterii preţurilor la energie electrică şi gaze naturale.

”Chimcomplex informează investitorii în legătura cu închiderea temporară a activităţii de producţie în cadrul platformei industriale Borzeşti pe o perioadă de 14 zile începând cu data de 18.08.2022, având în vedere preţurile în creştere la energie electrică şi gaze naturale. Contractele individuale de muncă ale salariaţilor afectaţi de încetarea temporară a activităţii se suspendă în această perioadă, aceştia urmând să primească o indemnizaţie de 75% din salariul de bază, conform prevederilor legale aplicabile şi contractului colectiv de muncă. Vom ţine la curent investitorii în legătură cu evoluţia situaţiei”, anunţă compania.

Chimcomplex este principalul producător şi furnizor de substanţe chimice vitale din regiune, specializat în polioli, clorosodice şi Oxo-Alcooli, care are două platforme industrial, la Oneşti şi Râmnicu Vâlcea.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-18



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE