2021-09-24 06:03

Sorin Grindeanu îl SOMEAZĂ pe ministrul Finanțelor: "Cîțu, unde sunt BANII împrumutați?"

 |  20:18
Sorin Grindeanu îl SOMEAZĂ pe ministrul Finanțelor: "Cîțu, unde sunt BANII împrumutați?"

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu acuză, prin intermediul unei postări pe Facebook, faptul că antreprenorii români nu au primit niciun leu din banii împrumutați de ministrul finanțelor, Florin Cîțu. Liderul social-democrat îl somează pe Cîțu să spună ce a făcut cu banii și de ce nu sunt sprijiniți, de exemplu, angajații din HORECA.

"Antreprenorii români, duși cu vorba. Clientela politică, alimentată din împrumuturile uriașe pe seama românilor! Antreprenorii români știu că programele de sprijin ale lui Cîțu sunt doar pe hârție. De aceea sunt disperați! Niciun leu din banii împrumutați de Cîțu nu a ajuns la antreprenorii români, ci doar la clientela politică a PNL! Acum era nevoie de ajutor guvernamental, nu când va fi prea târziu!

Cîțu trebuie să lase minciunile și să spună ce a făcut cu banii împrumutați! Cui i-a dat?!! Să spună de ce angajații din #HORECA ajung să-și dea foc pentru că și-au pierdut locurile de muncă! Unde sunt ajutoarele promise de 5 luni de zile?! E nevoie de gesturi disperate ca acest inconștient pus în fruntea Finanțelor să facă ceva?! Toată economia este în colaps! Toată!

Unde sunt miliardele de euro împrumutate la dobânzi uriașe, pe care le vor plăti și copiii copiilor noștri? În fiecare secundă îndatorează țara cu 1.000 de euro, dar cu toate acestea România are cea mai mică rată de recuperare economică din UE", a transmis Sorin Grindeanu, pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE