2024-05-19 14:28

RABLA pentru electrocasnice, o nouă sesiune în decembrie. Când încep înscrierile

 |  12:23
RABLA pentru electrocasnice, o nouă sesiune în decembrie. Când încep înscrierile

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunţat că șa sfârșitul acestui an va fi lansată o nouă sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice, din fondul care a rămas la dispoziţie în valoare de 34 de milioane de lei. Înscrierile urmează să înceapă în ultima săptămână din noiembrie.

"Toate programele pe care le-am lansat anul acesta au fost de succes, au fost derulate în mod corespunzător. Aici aş menţiona programul cel mai important pe care l-am modernizat şi l-am derulat, programul Rabla pentru electrocasnice, un program care continuă anul acesta cu o nouă sesiune de sărbători. În luna decembrie vom avea o nouă sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice din fondul care ne-a rămas la dispoziţie, de 34 de milioane de lei, va finanţa o nouă sesiune, practic în aceleaşi condiţii, de înscriere în program, de creare a contului pentru persoanele care nu au participat în prima sesiune şi de bifare a acelor aparate electrocasnice care sunt de interes pentru cetăţeni", a afirmat ministrul Mediului, joi, într-o conferinţă de presă.

El a precizat că în ultima săptămână din noiembrie vor începe înscrierile, iar din luna decembrie voucherele pot fi valorificate în magazine. 

 

Vouchere - valoarea lor și clasa energetică a aparatelor pentru întreg programul Rabla electrocasnice 2021

-  400 de lei pentru mașini de spălat rufe, inclusiv cu uscător având cel puțin noua clasa energetică C;

-  400 de lei pentru mașini de spălat vase având cel puțin noua clasa energetică D;

-  400 de lei pentru aparate de aer condiționat, inclusiv aparate de aer condiționat portabile, cu eficiență energetică la răcire cel puțin A++;

-  400 lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare având cel puțin noua clasă energetică E;

-  400 lei pentru televizoare având cel puțin noua clasă energetică E;

-  400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficiență energetică cel puțin A++;

-  200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an;

-  500 de lei pentru laptopuri;

-  300 de lei pentru tablete.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE