2021-06-20 04:35

Program special de INVESTIȚII pentru drumurile județene și comunale

 |  21:19
Program special de INVESTIȚII pentru drumurile județene și comunale

Premierul Florin Cîțu a anuntat joi, 10 iunie, la Timisoara, ca va lansa un program special de investitii pentru drumurile judetene si comunale, investitii ce nu pot fi finanțate nici prin Planul Național de Redresare și Reziliență, si nici prin alte fonduri europene.

Șeful Guvernului a afirmat că aceste obictive sunt prioritare, pentru că acolo unde nu s-a putut investi în drumuri au rămas în urma.

"Nici în PNRR şi nici în fonduri europene nu putem să avem drumuri comunale, drumuri din localităţi mici, comune, acestea nu au putut să fie incluse acolo. Şi atunci m-am uitat şi am cerut colegilor mei să facă o analiză, să vedem ce s-a întâmplat în ultimii ani, unde s-au dus aceste investiţii. Şi vedem că nici în fonduri nerambursabile şi nici în PNRR nu a fost inclusă această infrastructură judeţeană şi comunală, acest lucru nu există. (...) Şi aici avem o problemă, pentru că ştim foarte bine că acele localităţi unde nu s-a investit în drumuri judeţene şi comunale au rămas în urmă. (...) Vreau să vă spun că vom demara un program de investiţii special pentru aceste drumuri. Vor avea prioritate acele localităţi unde deja există canalizare şi apă, dar nu putem să lăsăm în urmă comunităţile României, trebuie să dezvoltăm toată România. (...) Prin PNRR şi prin fonduri europene nu se pot face aceste investiţii şi le vom face prin buget. Structura acestui program o voi anunţa în perioada următoare", a declarat Florin Cîţu, joi, într-o conferinţă de presă la Timişoara, potrivit Agerpres. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE