2024-04-26 20:20

Primarul Nicușor Dan laudă transportul public de noapte

 |  15:00
Primarul Nicușor Dan laudă transportul public de noapte

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan susține că traseele de noapte ale transportului public din Bucureşti s-au dovedit a fi un success. Potrivit statisticilor, autobuzele cele mai utilizate au fost cele care ajung în zona Piaţa Unirii - Centrul Vechi.

„Traseele de noapte ale transportului public din Bucureşti se dovedesc a fi un succes. Predictibilitatea, extinderea traseelor şi posibilitatea plăţii călătoriilor cu cardul au dus la creşterea semnificativă a numărului de pasageri. Autobuzele de noapte au un program clar - un interval de 30 minute între orele 22:30 - 01:00 şi 04:00-05:00 şi 60 minute între 01:00-04:00 - iar traseele au fost extinse astfel încât să poată acoperi zone din toate sectoarele Capitalei: Bd. Ghencea - Valea Oltului, şos. Fundeni - Bd. Lacul Tei, şos. Chitilei - Bd. Ion Mihalache”, a scris Nicuşor Dan, sâmbătă pe Facebook.

 „Pentru a fi cât mai eficiente, traseele au fost astfel concepute pentru a asigura legături cu Aeroportul Otopeni (autobuzul 783) şi cu Gara de Nord. Autobuzele cele mai utilizate au fost cele care ajung în zona Piaţa Unirii (Centrul Vechi), iar dacă va fi necesar vom creşte frecvenţa de circulaţie a acestora”, a conchis edilul Capitalei.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE