2024-04-27 01:58

Hala Obor a fost redeschisă…parțial!

 |  12:40
Hala Obor a fost redeschisă…parțial!

Hala Obor a fost redeschisă parţial, ca urmare a remedierii deficienţelor constatate pe 23 noiembrie de către inspectorii ANPC, atunci când s-a decis închiderea temporară a locației.

"După verificarea întreprinsă de Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea (CRPCR) Bucureşti - Ilfov, la Halele Centrale Obor din Capitală, în urma căreia, activitatea halei a fost suspendată din cauza a multiple nereguli, pe data de 26 noiembrie 2021, au avut loc acţiuni de recontrol la operatorii economici care îşi desfăşurau activitatea aici. Acestea s-au desfăşurat ca urmare a solicitării de reverificare, trimise către CRPCR Bucureşti - Ilfov de compania care administrează halele. Cu acest prilej, s-a constatat că, din totalul de 22 de puncte de lucru la care a fost verificată remedierea abaterilor descoperite cu 3 zile în urmă, doar la 19 s-a înregistrat realizarea efectivă a acestora, fiind dispusă reluarea activităţii, pentru magazinele acestor societăţi", a anunţat, sâmbătă, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), într-un comunicat de presă transmis Agerpres.

În cazul a doi operatori economici, în speță Flap Co Internaţional S.R.L. şi Apollo 13' S.R.L., s-a constatat că nu au fost remediate deficienţele, în sensul că nu au fost schimbate vitrinele frigorifice învechite şi uzate. Ca atare, în cazul acestora, s-a menţinut măsura de oprire a activităţii, urmând ca deschiderea acestor magazine să se realizeze după aducerea întregului spaţiu la conformitate.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-27



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri



PUBLICITATE





PUBLICITATE