2020-10-22 14:47

Florin Cîțu anunță: Revenirea în V a economiei - o certitudine. Aceasta e o lecție clară și usturătoare pentru mulți

 |  12:51
Florin Cîțu anunță: Revenirea în V a economiei - o certitudine. Aceasta e o lecție clară și usturătoare pentru mulți

Florin CÎțu, ministrul de Finanțe, anunță că revenirea în V a economiei României este o certitudine, acesta respectându-și promisiunile, chiar dacă mulți nu au crezut în ele.

Revenirea în V a economiei este o certitudine, toate datele oficiale confirmând acest scenariu, afirmă ministrul de Finanțe, Florin Cîțu. El ține să le transmită un mesaj adversarilor care i-au contestat măsurile: „Aceasta este o lecție clară și usturătoare pentru mulți”.

„Revenirea în V a economiei - o certitudine. Am promis și am livrat. Am spus că fac totul ca economia să aibă o revenire în V. Astăzi nimeni nu mai neagă acest lucru. Toate datele oficiale, INS și EUROSTAT, confirmă acest scenariu. Nu ne oprim aici. Aceasta este o lecție clară și usturătoare pentru mulți”, scrie pe Facebook Florin Cîțu.

El mai afirmă că, în perioada de criză, a reușit „această performanță” pentru că a injectat lichiditate în economie și a crescut masiv investițiile.

„Totul a fost posibil pentru că noi, liberalii, am avut un plan credibil și transparent de administrare a economiei. Am administrat cu prudență și responsabilitate finanțele României în cea mai grea perioadă din ultima sută de ani. După 8 luni de zile, în plina criza economică, cu o creștere a deficitului generată de cheltuieli legate de COVID-19 (6.6 miliarde lei cheltuieli directe) și scăderea veniturilor bugetare, am reușit performanta de a scădea dobânzile pentru tot portofoliul cu 0,2 puncte procentuale. O economie de aproape 100 milioane euro”, conchide ministrul de Finanțe.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE