2024-05-19 14:58

Cine este noul șef al ANSVSA?

 |  17:09
Cine este noul șef al ANSVSA?

ANSVSA a anunţat luni numele noului preşedinte al instituţiei. Decizia premierului interimar Florin Cîţu a fost publicată în Monitorul Oficial. Fostul șef al ANSVSA, Robert-Viorel Chioveanu, cel care desfășurase în ultima vreme mai multe controale la marile lanțuri de hipermaketuri, unde găsise o groază de deficiențe, fusese eliberat din funcţie la mijlocul săptămânii trecute.

”Astăzi, 22.10.2021, s-a publicat în Monitorul Oficial decizia prin care domnul Alexandru Nicolae Bociu, vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, exercită atribuţiile preşedintelui, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, până la numirea conducătorului instituţiei, potrivit legii”, a transmis, luni, ANSVSA, într-un conunicat de presă. 

Decizia numirii a fost publicată în Monitorul Oficial 1110 de luni. 

”Articol unic. — Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Alexandru Nicolae Bociu, vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, exercită atribuţiile preşedintelui, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, până la numirea conducătorului instituţiei, potrivit legii”, se documentul semnat de premierul interimar Florin Cîţu. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE