2024-05-19 09:35

Unde-i lege, n-ar trebui să fie tocmeală. Klaus și Carmen Iohannis, reclamați la Poliție!

 |  15:53
Unde-i lege, n-ar trebui să fie tocmeală. Klaus și Carmen Iohannis, reclamați la Poliție!

Preşedintele Klaus Iohannis şi pe soţia acestuia, Carmen, s-au ales cu plângere la Poliție din partea unu sibian. Acesta reclamă că pe 10 octombrie, cei doi au participat la Sibiu la redeschiderea Catedralei Evanghelice, iar la ieşirea din biserică, niciunul nu purta masca de protecție, care în oraș era obligatorie în acel moment. Bărbatul afirmă că doreşte ca legea să fie aplicată tuturor, indiferent de statut.

”În primul rând am invocat Constituţia....am cerut Poliţiei Sibiu să aplice legea nedicstriminatoriu pentru ca şi populaţia să vadă că nu contează ce funcţie ai, legea trebuie şi sper să fie aceeaşi pentru toţi. În biserică am văzut ulterior că a purtat mască, când a ieşit nu mai purtat masca. Nu poţi să ameninţi populaţia. De doi ani de zile suntem ameninţaţi  - staţi în casă că vom avea morţi, staţi în casă că e pandemie (...) este o bătaie de joc la adresa populaţiei, care la cea mai mică încălcare a legii este sancţionată”, a spus Cristian Dan, care a precizat că nu a fost de faţă la participarea preşedintelui la redeschiderea Catedralei Evanghelice din Sibiu, dar că a văzut înregistrări video. 

Pe 10 octombrie, rata de infectare în Sibiu era de 8,5 la mie şi deja fuseseră impuse restricţii aferente acestui prag de infectare, una dintre măsuri fiind obligativitatea măştii de protecţie în spaţiile deschise. 

Foto: Agerpres


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE