2024-05-02 17:40

UPDATE. Un celebru prezentator străin a fost JEFUIT în România!

 |  14:11
UPDATE. Un celebru prezentator străin a fost JEFUIT în România!

Cunoscut publicului din țara noastră pentru seria Wild Carpathia și Flavours of Romania, a britanicul Charlie Ottley fost jefuit duminică seară în Parcul Botanic din Timisoara, unde filma un clip de promovare a județului Timis. Acestuia i s-au furat echipamente esențiale, printre care o dronă si mai multe accesorii fotografice, pe care le folosea la filmările clipului de promovare.

UPDATE. Charlie Ottley a fost întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, dacă acest incident îi schimbă percepţia despre România. "Absolut deloc. Timişoara este un oraş minunat, este vibrant, are foarte mulţi tineri, are o cultură bogată, cafenele, restaurante minunate. Am fost în momentul nepotrivit la locul nepotrivit. Eram cu partenera mea Oana, stăteam pe bancă, ne uitam pe Google Maps, şi o mână a venit din spate, a luat rucsacul şi a fugit. Am încercat să alerg, am alergat după hoţ câteva minute, dar era mai bine antrenat. I-am văzut doar ceafa. Am văzut un tip care alerga foarte repede în direcţie opusă. Dacă vedeţi acest lucru, daţi-ne măcar filmările înapoi. Avem nevoie de cardul de memorie cu imaginile frumoase pe care le-am filmat. Putem cumpăra echipamente noi, dar imaginile sunt de nepreţuit”, a povestit jurnalistul britanic.

Trei indivizi l-ar fi atacat pe Charlie Ottley când traversa Parcul Botanic, l-au îmbrâncit și i-au luat aparatura foto. Ulterior, prezentatorul britanic a depus plângere la poliție, iar Consiliul Județean Timiș anunță că sprijină demersurile jurnalistului de a continua filmările programate, deși, odată cu echipamentul, au fost furate și înregistrările făcute până în momentul în care a fost jefuit.

„În această dimineață, 6 iunie, în jurul orei 03.00, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în Parcul Civic din Timișoara unui bărbat i-a fost sustrasă o geantă care conținea o dronă. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea faptei și tragerea acestora la răspunderea penală.”, spun reprezentanții IPJ Timiș, potrivit Express de Banat.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE